Fra pinsedag d. 31. maj holder vi igen gudstjeneste hver søndag. Det kommer til at foregå på Eriksvej 13, 8960 Randers SØ kl. 10.00-11.00

Forandringer

• Gudstjenesten kortes ned til ca. 60 min.
  • Børnekirke udgår, og gudstjenesten tilrettelægges med tanke på alle generationer.
  • Vi fejrer nadver, men på en lidt anden måde.
  • Ved ankomst får man anvist en plads.
  • Vi holder afstand ved at blive på de anviste pladser, men husstande må selvfølgelig gerne sidde sammen. Der er ikke adgang til børnerummet, så sørg for at have legetøj ol.l. med som børnene kan bruge på deres plads. (Men der er adgang til ammerum).

Huskeliste

• Følg de almindelige råd fra sundhedsmyndighederne om hygiejne, afstand og om at blive hjemme selv ved milde symptomer på sygdom.
  • Giv ikke hånd, krammere o.l. Men smil og sig hej! 😊
  • Forsamlingsforbuddet for grupper over 10 personer gælder stadig udendørs, så lad være med at samles på P-pladsen eller andre udendørs arealer.

Online alternativ

For dig, der ikke kan eller har mod på at mødes fysisk endnu henviser vi til national onlinegudstjenste. Find den her.

Den begynder 10.30 og varer ca. 1 time.

Begynd evt. kl. 10.00 og vær med til f.eks.

- LMBU's børnekirke (ca. 20 min) - her er link.

- børnekirke (ca. 10 min) fra Bramming Frimenighed - her er link